STIŽE NOVA EKIPA

Pogledajte vatrogasce iz Jelenja u akciji u Petrinji! Stiže im i pojačanje

Vatrogasci Jelenje pojačali su aktivnosti u Gradu Petrinji

Prvim danom nove godine pojačana je aktivnost vatrogasaca iz Jelenja u Gradu Petrinji. Naime, za Petrinju je krenula nova smjena od tri vatrogasca iz DVD-a Jelenje s još jednim dodatnim vozilom, kako bi zamijenili ekipu iz Jelenja koja je na trenu od utorka, 29.12.2020. godine.

Podršku vatrogascima dao je i načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja koji se uputio na teren kako bi iz prve ruke vidio stanje u Gradu Petrinji. Prva smjena vatrogasaca sretno se vratila svojim kućama. Svojom opremom i tehnikom bili su zaduženi za sanaciju krovišta i dimnjaka.

– U dogovoru sa Županijskim vatrogasnim zapovjednikom slijede konzultacije za daljnje postupanje i sudjelovanje u aktivnostima na terenu – kazao je Marino Reljac, zapovjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ivan Zoretić Španac iz Jelenja.

Podsjetimo, Općina Jelenje na račun Grada Petrinje uplatila je financijsku pomoć u iznosu od 10 tisuća kuna, a iz solidarnosti prema žrtvama odustala je od vatrometa za Staru godinu.

Osim toga, iz općine je na teren poslano vozilo autokošara i vatrogasna ekipa koja daje veliki doprinos na terenu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari