PONOVNO OTVOREN KULTNI RIJEČKI PUB: U “najvećem malom klubu” u gradu opet se traži “stolica više”!

Foto: Riječanin

Nakon skoro godinu dana od zatvaranja i otkako je stari vlasnik Vedran Milleta stavio ključ u bravu, Nemo pub sinoć je ponovno otvorio svoja vrata na radost mnogih Riječana

Ovaj mali i šarmantni pub na adresi Titov trg 2, “ispod sata” uz Rječinu, godinama se isprofilirao u posebno mjesto za izlazak, a novi vlasnik Marino Squarcia decentno je preuredio poznati interijer te obogatio ponudu pića. Za glazbu i lagano plesuckanje u nagužvanom lokalu bio je zadužen Božo Devčić, poznato ime na riječkoj klupskoj sceni.

Točeni Hirter glavno je pivo ovog lokala, u ponudi je i svijetli i tamni a u ponudi će se pronaći mjesta i za rezano. Cijena za 3 dc jest 12 dok je pola litre 18 kuna. U ponudi je još Tars, Kaltenberg svijetli i pšenični, Staropramen i Stiegl. A naravno, neizostavne su i craft pive, posebno popularne unatrag par godina, za one prave sladokusce. Izdvojit ćemo Brlog Plavušu, Brewdog Punk IPA te Lindemans Kriek.

Kad su u pitanju rakije, u Nemu su se opredijelili za istarsku rakijarnicu zvanu Sempervivum, s tradicijom od čak 150 godina.

Naravno, preko dana Nemo i dalje ostaje nezaobilazno mjesto za uživanje u kavi uz terasu iznad Rječine. Uz finu kavu i kvalitetan asortiman čajeva u  Nemu vas nestrpljivo očekuju!

Foto: Riječanin

VIDEO DANA: 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari