Posjetili smo novouređenu Ininu benzinsku postaju Čavle Cernik – evo što sve nudi!

Foto: Riječanin

Donedavno najderutnija Inina benzinska postaja otvorila je nedavno vrata potpuno preuređena i osuvremenjena

Inina benzinska postaja Čavle Cernik otgorila je nedavno vrata u posve novom, obnovljenom ruhu.

Svi koji se zapute autocestom prema Gornjem Jelenju ili u smjeru Platku moći se na ovoj benzinskoj postaji opskrbiti gorivom i drugim sitnicama, ali i okrijepiti u novoizgrađenom Fresh Corneru!

Naime, pored većeg broja najmodernijim crpkama opremljenih mjesta za točenje goriva, posjetitelje oduševljava upravo novouvedeni Fresh Corner gdje možete utažiti glad nekim od čak šest vrsta bogatih sendviča ili odabrati nešto od ukusnih pekarskih proizvoda. Fresh Corner nudi i slana i slatka peciva, burek i pite, croissante i kruščiće…

Tu su i izvrsne kave s okusima za svačiji ukus: vanilija, karamela, prženi lješnjak i jagoda, kao i vrhunski Lipton čajevi u kojima ćete uživati u jedinstvenom ambijentu Fresh Cornera.

Mnogim sadržajima obogaćeni prostor nakon rekonstrukcije nudi i dvije terase, otvorenu i natkrivenu te dječji park i igralište uz brojna označena parkirališna mjesta za posjetitelje i moderni sanitarni čvor. Neki detalji još uvijek se dotjeruju, tako da će konačni izgled lokacije biti još impresivniji.

Inače, u sklopu Ininog programa modernizacije maloprodajnih mjesta najavljena je rekonstrukcija još nekoliko maloprodajnih mjesta odnosno benzinskih postaja na području Primorsko-goranske županije, i to na lokacijama Rijeka – Škurinje, Rijeka – Čandekova i Rijeka – Kantrida sjever.

VIDEO DANA: