Postavlja se božićno-novogodišnja dekoracija: Čini se kako će Rijeka zasvijetliti kao nikada do sada!

Foto: Riječanin

U Gradu Rijeci još su tajnoviti glede datuma kada će grad zablistati uz božićno-novogodišnju rasvjetu, no sudeći prema pripremama bit će to nešto dosad neviđeno

Djelatnici komunalnih službi ovih dana užurbano postavljaju elemente božićno-novogodišnje dekoracije na viseće nosače na Korzu i okolnim ulicama.

Svjetlosna dekoracija, što je novost od prošle godine, postavlja se i na prostor Trga Riječke rezolucije, novu pješačku zonuu središtu grada, gdje će se odvijati i dio gastronomsko-zabavne ponude tijekom predstojećih blagdana.

U Gradu Rijeci još su tajnoviti glede datuma kada će grad zablistati uz božićno-novogodišnju rasvjetu, no sudeći prema pripremama bit će to nešto dosad neviđeno. Blagdanska rasvjeta zasvijetlit će od Trga bana Jelačića, duž ulice Ante Starčevića, preko Korza sve do Jadranskog trga a sastojat će se od oko 8.000 metara lampica i nekoliko desetaka ukrasnih motiva.

Još nije iznesen podatak koliko će to sve koštati, no cijena ovog “gušta” za građane zasigurno će biti znatno manja od prošlogodišnjih oko pola milijuna kuna kada su kupovani novi elementi dekoracije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari