DIVNO

Povodom dana žena Viškovo ukrašeno prigodnim čestitkama; Poruka uljepšala ženama dan

Općina Viškovo čestitala je Međunarodnim dan žena šarenim panelima postavljenima na nekoliko lokacija na području općine

Na više lokacija na području Općine Viškovo danas su postavljeni su krasno dizajnirani paneli s  natpisom koji svim mještankama općine, ali i svim ženama, čestita njihov dan.

Ovako inovativan način za čestitanje njihova dana izmamio je osmijeh na lica svim ženama koje su danas prošle uz ove ukrasne panoe.

O ovom potezu općinskih službi oglasila se i načelnica Općine Viškovo Sanja Udović: “Ako želiš da se o nečemu govori, pitaj muškarca. Ako želiš da nešto bude napravljeno, pitaj ženu”, te nadodala ”rekla je to legendarna Margaret Thatcher. “I bila je itekako u pravu. Sjetimo se svaki dan, a ne samo danas, koliko smo sposobne, vrijedne, jake. Zbog nas, ovaj svijet je ljepši i bolji. Uživajmo u svim svojim ulogama i slijedimo svoje ideale jer, zapamtimo, možemo sve što poželimo.”, zaključila je ačelnica Općine Viškovo Sanja Udović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari