FANTASTIČNA IDEJA!

Predstavljena Riječka dizalica, izvorni riječki suvenir koji se sklapa od 40 dijelova!

Riječka dizalica” samo je jedan u nizu inovativnih proizvoda koji svakodnevno izlaze iz malog obrta 3Design Šanell s Viškova

Budući izvorni riječki suvenir “Riječka dizalica” sklapa se od 40 izrezanih drvenih dijelova koji se nalaze u specijalno dizajniranoj kutiji/sanduku koja se prije samog početka sklapanja otvara malim “pajserom” smještenim u skrivenom pretincu sa strane sanduka.

Dizalica se sastoji od 40 dijelova, a kada se sastavi mjere su joj 250mm x 100mm i visine 400mm. Stiže pakirana u sanduku koji je dizajniran kao pravi brodski transportni sanduk sa svim oznakama. Pored drvenih djelova, tu je i ljepilo potrebno za spajanje dijelova te nacrti kao pomoć pri sastavljanju.

Gotova, spojena “Riječka dizalica” se može postaviti na kutiju/sanduk u za to predviđene otvore, nakon čega je spremna za izlaganje na posebno mjesto u vašem domu!

3Design Šanell s Viškova najavljuje slične suvenire – lansirnu rampu Torpedo i Krčki most!

Proizvod se za sada se može kupiti direktno od 3Design Šanella te u suvenirnici “Poneštrica” u Rijeci.

Inače, obrt s Viškova 3Design Šanell već je poznata i prepoznata inovativna manufaktura.

Za dizajn budućeg nacionalnog suvenira “Tropismene glagoljične puzzle” prošle godine su se s dva međunarodna sajma inovacija održana u Zagrebu vratili s čak 4 zlatne medalje, a s istim proizvodom nastupaju i na međunarodnoj izložbi inovacija koja bi se trebala održati u rujnu u Ženevi.

Prije nekoliko mjeseci su za nagrađivane “Tropismene glagoljične puzzle” te za još jedan dizajn suvenira vezan za Rijeku EPK dobili i markicu “izvorni riječki suvenir”.

Kako su nam kazali dizajneri i proizvođači Nela i Zlatko Šakić, cilj im je da i ovaj novi proizvod, Riječka dizalica, postane izvorni riječki suvenir. Nadaju se da će originalni proizvod biti prepoznat od strane Riječana i turista koji dolaze u naš grad, te da će se kupovati, sastavljati i u njihovim domovima podsjećati na naš grad i na njegovu industrijsku baštinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari