''ŽELIMO RASPRAVU''

Protivnici cijepljenja djece ispred dvorane Zamet: ”Roditelji ne dobivaju istinite informacije!”

Facebook: L.P.

Jučer, dok se u Dvorani Zamet provodilo cijepljenje djece i mladih protiv bolesti COVID-19, nekolicina prosvjednika organizirali su konferenciju za medije pod temom ”Hoće li odgovorni roditelj cijepiti svoje dijete EKSPERIMENTALNIM cjepivom”?

Na konferenciji su govorili dr.med Alma Demirović, dr.sc. Danijel Grgičin te prof. Ivan Pokupec, a okupilo se četrdesetak ljudi.

Istaknuli su kako nisu došli biti – protiv, već da su došli potaknuti javnost na otvaranje stručne rasprave.

Facebook: L.P.

Odluke odraslih, pametnih, inteligentnih i punoljetnih osoba ih se ne tiču, no kada su u pitanju maloljetna djeca, misle da je itekako bitno da netko zastane i kaže: ”Prouči malo stvari, nije ništa crno i bijelo. Ne donosi odluke na temelju tvrdnji nekih ljudi koji za to neće snositi nikakvu odgovornost”, kazao je Pokupec na konferenciji za medije aktivista inicijative Prava i slobode.

VIDEO DANA:

Također, ističu kako ne postoji javna stručna rasprava o cijepljenju djece te žele razgovarati o onoj strani cijepljenja o kojoj nema nikakvih podataka u  javnim medijima. Alma Demirović posebno je istaknula kako roditelji ne dobivaju sveobuhvatne i istinite informacije oko cijepljenja svoje djece.

Facebook: L.P.

– S obzirom na to da je roditeljska dužnost razmisliti o dobrobiti svojeg djeteta, potrebno je dobro razmisliti hoće li vaše dijete primiti cjepivo protiv COVID-19. Je li vaše dijete prijetnja društvu, ako nije cijepljeno? Je li potencijalna korist cijepljenja djeteta protiv bolesti COVID-a veća od potencijalnog rizika, rekla je Demirović. Na skupu je govorio i Danijel Grgičin, koji se pitao tko bi trebao prihvatiti smrti djece prouzročene cijepljenjem.

Facebook: L.P.

– Dragi roditelji, Vladu, Stožer, čak i liječnika koji je cjepio vaše dijete, baš briga hoće li cjepivo ubiti vaše dijete, oni samo rade svoj posao, kako vole reći. Zato bi samo vi trebali donositi odluku hoćete li cijepiti svoje dijete, kazao je, piše Novi list.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari