NOVE OKOLNOSTI

Prvi puta sjednica riječkog Gradskog vijeća u dvorani Centra Zamet!

Foto: Mateo Levak/Riportal

Održavanje sjednice u ovome formatu u skladu je s važećim preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite odnosno Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

U 11 sati u dvorani Centra Zamet počela je jedna od najneobičnijih sjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke! U skladu s važećim preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite odnosno Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a prema još ranije donesenoj odluci, riječki gradski vijećnici klupe Gradske vijećnice zamijenili su onima u dvorani Centra Zamet.

I čini se da će ih dovbro zagrijati, jer je na Dnevnom redu 27. sjednice Gradskog vijeća Grada Rijeke 17 točaka, uz jednu u Dopuni dnevnog reda. Vijećnici će izjašnjavati o odlukama o izborima i imenovanjima članova gradskih odbora, prijedlozima za dodjelu javnih priznanja Grada Rijeke, prijedlogu godišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Rijeke i tako dalje.

 

Uvid u materijale po predloženom dnevnom redu može se izvršiti na web. stranici Grada Rijeke – www.rijeka.hr/gv-sjednice.

Cjelokupna sjednica moći će se pratiti putem portala www.mojarijeka.hr i putem Regionalne televizije Kanal Ri.

Foto: Mateo Levak/Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari