MODNA REVIJA

Riječane na Korzu oduševila modna revija učenika Trgovačke i tekstilne škole Rijeka

Riječko Korzo danas je imalo bogat kulturni program u organizaciji umjetničkih škola.

Najprije su Glazbena škola “Ivan Matetić Ronjgov” i Škola za primijenjenu umjetnost u Rijeci imali izlaganje sinergije glazbe i slikanja, a potom su učenici Trgovačke i tekstilne škole Rijeka održali modnu reviju .

Učenici smjera dizajneri odjeće i krojaći prikazali su tri kolekcije koje su osmislili i izradili pod mentorstvom svojih profesora – “Slobodne teme”, “Grad koji teče” i “Modni eksperiment pletivo”. U ime Primorsko-goranske županije programe škola posjetile su zamjenica župana Marina Medarić, pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin i voditeljica Kabineta župana Ermina Duraj.

Zamjenica župana Marina Medarić pohvalila je rad i kreativnost učenika dok je pročelnica Edita Stilin podsjetila da županija prati sve programe škola, a današnji nastupi bili su prilika da se vidi ono što su učenici radili tijekom godine. Isto tako, današnja događanja su i ujedno promocija škola za upise u slijedeću godinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari