RIJEČANI ZA 3. MAJ! Građani u humanitarnoj akciji prikupili 5.920 kuna i razne potrepštine za „trećemajce“

Kako ističu suorganizatori akcije, „Neće spasiti brodogradnju ali olakšat će tolikima jedan, dva dana agonije…!“

Riječanke i Riječani još su jednom pokazali svoje veliko srce i razumijevanje za brojne radnike „3. Maja“ koji su se ovih dana našli u velikim financijskim poteškoćama zbog neisplate zasluženih plaća za mjesec srpanje ove godine.

„Neće spasiti brodogradnju, ali olakšat će tolikima jedan, dva dana agonije, a to se računa! …. 50-tak nečijih kuna ti spasi dan….“, ističu na društvenoj mreži suorganizatori humanitarne akcije u kojoj je prikupljeno 5.920 kuna i tri puna kombija hrane i drugih potrepština koji su dovezeni u „3. maj“.

Organizatori akcije također ističu o zahvali na društvenoj mreži:

„Drage građanke i građani Rijeke, od srca vam hvala 5920 puta za svaku kunicu, za svaku koricu kruha, za svaku fetu salame, za svaki sokić… Hvala našem dobročinitelju vozaču… koji je tri puna kombija prevezao do 3. Maja. Hvala vam na ovom divnom predvečerju punom sloge, zajedništva i ljubavi. Zaželimo našim trećemajcima sve ono što bi poželjeli sebi i svojoj djeci…!“, ističu između ostaloga.

Bravo ljudi!

Foto: Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari