Rijeka se vratila “u normalu”: Postblagdanski foto-đir “gradom koji teče”!

Foto: Riječanin/Mateo Levak

Ipak, s obzirom na veći broj Riječana na “skijaškom tjednu” uglavnom u inozemstvu, nema onih poznatih nam gužvi u prometu i na Korzu

Adventsko razdoblje se bliži svome kraju, lampice se polako gase a božićna drvca raskićuju, ponovno počinje škola a raditi se mora… Rijeka se “vratila u normalu”, a mi smo prošetali gradom s fotoaparatom u rukama kako bi zabilježili raspoloženje grada i njegovih građana!

Na ruku nam je išlo i vrijeme: početak siječnja u Rijeci i okolici jest hladan, ali temperature su blage prema onima kakve su nas znale pratiti u ovo doba u nekim prijašnjim godinama.

Nema ni jake bure, tako da Rijeka ovih dana odaje dojam “grada ugodnog življenja”. Pomalo usporenog, ali neće dugo: još malo i dočekat ćemo otvorenje Europske prijestolnice kulture 2020, a onda ćemo svakodnevno uživati u brojnim programima i “muvingu” kakvog samo Rijeka može pružiti!

Foto: Riječanin/Mateo Levak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari