SPEKTAKL NA VEŽICI: Armada Donja Vežica uz bakljadu proslavila izradu impozantnog navijačkog grafita!

Idi na originalni članak

Jučerašnji dan bio je slavljenički za pripadnike Armade s Donje Vežice – nakon dva tjedna rada proslavili su završetak izrade velebnog navijačkog grafita

Oglas

„Radili smo na izradi ovog grafita puna dva tjedna praktički od jutra do mraka, nas najmanje desetak svakoga dana. Neki članovi su se mijenjali iz dana u dan, već prema svojim obavezama vezanima uz posao i drugo, ali uglavnom netko je uvijek bio na „poprištu“ i crtao i bojao“, pripovijeda nam Marino, jedan od članova Armade koja je na Donjoj Vežici izradila jedan od impozantnijih navijačkih grafita u gradu i okolici.

Jučer je svečano, iz velebnu bakljadu navijača, proslavljen završetak rada na izradi grafita koji jednostavnim natpisom „Donja Vežica“, iscrtanim grbom HNK Rijeka i dodatnim legendarnim sloganom „Sami protiv svih“, uz još neke ukrase i detalje, još jednom odražava bezgraničnu ljubav i privrženost Donjovežičana Armadi i jedinom klubu – HNK Rijeci.

Atmosfera je tijekom proslave bila fantastična, zaorila se navijačka pjesma, i navijači su dostojno proslavili dovršetak izrade grafita koji je zasigurno unio živost u jedan „betonski“ dio naselja.

Već se željno čeka nova utakmica HNK Rijeke, a nama preostaje čestitati navjačima na trudu i ideji!

Exit mobile version