SPEKTAKL NA VEŽICI: Armada Donja Vežica uz bakljadu proslavila izradu impozantnog navijačkog grafita!

Jučerašnji dan bio je slavljenički za pripadnike Armade s Donje Vežice – nakon dva tjedna rada proslavili su završetak izrade velebnog navijačkog grafita

vežica grafit 5

„Radili smo na izradi ovog grafita puna dva tjedna praktički od jutra do mraka, nas najmanje desetak svakoga dana. Neki članovi su se mijenjali iz dana u dan, već prema svojim obavezama vezanima uz posao i drugo, ali uglavnom netko je uvijek bio na „poprištu“ i crtao i bojao“, pripovijeda nam Marino, jedan od članova Armade koja je na Donjoj Vežici izradila jedan od impozantnijih navijačkih grafita u gradu i okolici.

vežica grafit 2

Jučer je svečano, iz velebnu bakljadu navijača, proslavljen završetak rada na izradi grafita koji jednostavnim natpisom „Donja Vežica“, iscrtanim grbom HNK Rijeka i dodatnim legendarnim sloganom „Sami protiv svih“, uz još neke ukrase i detalje, još jednom odražava bezgraničnu ljubav i privrženost Donjovežičana Armadi i jedinom klubu – HNK Rijeci.

vežica grafit 4

Atmosfera je tijekom proslave bila fantastična, zaorila se navijačka pjesma, i navijači su dostojno proslavili dovršetak izrade grafita koji je zasigurno unio živost u jedan „betonski“ dio naselja.

vežica grafit3

Već se željno čeka nova utakmica HNK Rijeke, a nama preostaje čestitati navjačima na trudu i ideji!

vežica grafit 6

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari