SPEKTAKL SVE BLIŽE: Carnival Snowboard Sessionu prethodi zanimljivi Carnival Snowboard Film Festival!

Foto: Ilustracija

U subotu 30. siječnja na Gatu Karoline Riječke održat će se po osmi put spektakularni Carnival Snowboard Session

Sljedeća tri dana u Rijeci rezervirana su za snowboard i sve što se njega tiče – na svoje će doći zaljubljenici u snijeg i ekstremni sport, ali i film i dobru glazba!

Filmski festival i nagradna igra

Sve počinje u četvrtak i petak 28. i 29. siječnja u Galeriji SKC u OKC Palachu gdje će se održati zanimljivi Carnival Snowboard Film Festival.

blob

Na repertoaru je 15 amaterskih i profesionalnih filmova/clipova. Oba dana prikazivat će se filmovi iz amaterske i profesionalne konkurencije. U kategoriji profesionalnih filmova prikazat će se radovi autora ljubitelja snježnog ekstremnog sporta u austrijskoj, hrvatskoj, njemačkoj i slovenskoj produkciji, dok će se u amaterskoj kategoriji za nagradu žirija i publike natjecati deset clipova/kratkih filmova pristiglih na natječaj.

Posjetitelji koji posjete 1. filmski festival o snowboardanju u Rijeci i uključe se u glasovanje za najbolji film sudjelovat će u nagradnoj igri.

carnval snowboard2

Posebna zanimljivost Festivala je “Riječka snowboard priča”, dokumentarni film koji govori o prvim „riderima“ na ovom području, riječkim reprezentativcima i reprezentativki kao i o pokretanju riječkog natjecanja.

Na Gatu Karoline Riječke radovi u punom tijeku

Organizatori Carnival Snowboard Sessiona od ponedjeljka postavljaju konstrukciju na Gatu Karoline Riječke koja će u subotu postati snowboard arena. Konstrukcija visoka četiri metra izgrađena je zahvaljujući tvrtki Invest 2.000 i riječkom brodogradilištu 3. maj. U petak će na Gat biti dopremljeno 150 kubika snijega kako bi se u subotu mogao održati 8. Carnival Snowboard Session.

Radovi
Samo natjecanje u subotu 30. siječnja na Gatu Karoline Riječke počinje
u 13 sati.

Koncertni program

Nakon cjelodnevnog natjecanja pred natjecatelje i publiku izaći će bendovi EXA, Buco i Kalašnjikovi, Krešo i Kisele Kiše, Jonathan te DJ-i Rotten i Sven Nalis.

jonathan

U sklopu 33. Riječkog karnevala ovu manifestaciju zajednički organiziraju Snowboard klub Nine i Turistička zajednica grada Rijeke.

Više informacija o ovogodišnjem izdanju Carnival Snowboard Sessiona možete pronaći na službenoj Internet i Facebook stranici.

Foto: carnivalsnowboardsession.com

CSFF_plakat

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari