LIFESTYLE SPEKTAKL

Taman prije nevremena! Na Trsatu sinoć održana manifestacija CITY 45 20; Pogledajte kako je bilo!

Foto: Ivor Mažar

Sve je proteklo u znaku inspiracije, dobrih sadržaja, radionica i ideja!

Trsatska gradina i Nugentov park jučer su ugostili novo izdanje poznate manifestacije CITY 45 20 koja se pod okriljem Ljeta na Gradini održala u drugačijem ruhu.

U skladu s prilikama, mjesecima koji su nas promijenili, i događanje je ove godine došlo u potpuno drugačijem konceptu kako bi posjetiteljima pružilo inspiraciju, dobre ideje i sadržaje!

Od 17 sati u Nugentovom parku sve posjetitelje čekale su dvije posebne zone, Kid’s Corner u suradnji s Avanturama malih okica te Book Chill Zona u suradnji s Mozaik knjigom i Profilom.

Plesačice Plesne skupine Lorena pokazale su svoje pokrete, radost i vještine, a fotograf Ivor Mažar predstavio je live food photo session i tajne koje se kriju iza zamamnih fotografija hrane.

Na samoj Gradini imali smo prilike vidjeti beauty novitete Avona, popularan brend Marvis izazvao je veliku pažnju, a zahvaljujući brendu Heliocare doznali smo više o važnosti zaštite kože u ljetnim danima.

OPG Matulić oduševio je sve prisutne baš kao i riječki brend Elementals by J poznat po vrhunskim proizvodima. Dašak modnih trendova donijela je riječka dizajnerica Iva Bruketa koja iza imena brenda Infinity Design stvara bezvremenske komade nakita.

Summer Glow make up radionica Ive Berišić i IsaDora brenda privukla je velik broj ljubiteljica make up-a, a Kreativna škola koju je održala dizajnerica Andrea Anić Dokmanović uvela je u svijet šivanja za početnike.

Sanja Modrić podsjetila je na važnost vježbanja i zdravog načina života i održala trening na otvorenom, a u Art of Good Living filozofiju savršeno se uklopio novi Audi e-tron model iz riječkog Porsche Inter Auto salona koji je izazvao veliku pažnju na samom ulazu u Gradinu!

Riječanke i Riječani jučer su uživali u dobroj energiji, bogatom programu, atraktivnim sadržajima i dali podršku novoj viziji poznate riječke manifestacije!

Sljedeće što posjetitelje očekuje u sklopu Ljeta na Gradini je koncert Dino Ivelja quarteta koji će se održati u srijedu, 07.07. s početkom u 21.30 sati.

Foto: Ivor Mažar

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari