U Rijeci održana radionica šišanja pasa sa svjetski poznatom “groomericom” Isabell J. D. Jones

Uorganizaciji Udruženja obrtnika Rijeka održan je dvodnevni seminar i radionica „Poodle perfect“ kojem su prisustvovali groomeri iz cijele Hrvatske i susjedne Slovenije

Edukaciju je vodila svjetski poznata groomer-ica iz Španjolske, Isabella Jayne Doblas Jones. Isabella je uzgajivačica kraljevskih pudli, sudac je na natjecanjima za groomere, a grooming-om se počela baviti sa 14 godina.

Na seminaru su demonstrirane tri tehnike šišanja: Modern style na prekrasnoj bijeloj kraljevskoj pudli Amber , za Terrier clip model je bila također kraljevska pudla srebrne boje Diu Morata Guardian Angel Vigo i Continental clip je bio prezentiran na crnoj pudlici Molly.

U odličnoj atmosferi polaznici su uživali u novitetima koje im je Isabella prezentirala, a tijekom nedjelje polaznice su prethodno stečeno znanje mogle primijeniti u praksi.

„Hvala svima na gostoljubivosti i odličnoj organizaciji seminara“
„Sve je bilo super, od jutarnje kave s croissantom, ručka, torte…organizacija, edukacija, druženje – sve za čistu 5“
„Hvala vam, super organizacija….pridne ste!“
„Pohvale za organizaciju, bilo nam je super. Organizirajte trimanje na jesen, mi Vam svakako stižemo opet “
Samo su neke od pohvala koje su stizale u Udruženje. Ni edukatorica nije krila oduševljenje s polaznicama koje su pomno pratile svaki potez škara.
Vidimo se na trimanju! – poručuju iz Udruženja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari