U Rijeci otvorena nova poslovnica OTP banke. Na otvorenju i predstavnici udruge Rijeka Down 21

OTP banka je otvorila svoju novu poslovnicu u Rijeci na adresi Jadranski trg 2, potpuno novog vizualnog identiteta i modernog interijera

Želja je da se svi klijenti u novoj poslovnici osjećaju što ugodnije i da su im sve usluge poslovanja s bankom još jednostavnije i pristupačnije.

Kako je upravo stalna digitalizacija poslovanja u današnjem bankarstvu postala nezaobilazna, upravo je ova poslovnica i osmišljena na način da klijentima omogući što jednostavniji pristup svim proizvodima i uslugama.

OTP banka, koja uvijek posebno ističe svoju brigu za sredine u kojima posluje svojim programom društveno odgovornog poslovanja Zeleno svjetlo za….putem kojeg se uvijek brine za različite aspekte pozitivnih društvenih aktivnosti, povodom otvorenja nove poslovnice u Rijeci ugostila je predstavnike udruge Rijeka Down 21.

Tom prilikom članovima udruge uručen je donacijski ček na 15.000 HRK kojim OTP banka želi dati svoj doprinos radu ove udruge i njenim štićenicima u predstojećim aktivnostima.  

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari