U Rijeci se prodajom narcisa prikupljala sredstva za Kliniku za kirurgiju KBC-a Rijeka

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Na riječkom Korzu ispred Gradske vijećnice humanitarnom prodajom obilježen je Dan narcisa, posvećen oboljelima od karcinoma dojke

Središnje obilježavanje Dana u PGŽ organizirala je Udruge žena operiranih dojki NADA – Rijeka uz suradnju PGŽ, Grada Rijeke, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ te Medicinskom školom Rijeka.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Obilježavanje Dana narcisa popratio je i nastup Prvih riječkih mažoretkinja, a humanitarna prodaja se u PGŽ odvijala i u Bakru, Cresu, Novom Vinodolskom, Rabu, Brod Moravicama, Kostreni, Kraljevici i Omišlju, a u organizaciji Europe Donna Hrvatska u ukupno pedesetak gradova diljem Hrvatske.

Prikupljena sredstva iskorist će se za nabavku klima uređaja Klinici za kirurgiju KBC Rijeka, donaciju Hrvatskom forumu protiv raka dojke, Europa Donna za višegodišnju akciju prikupljanja sredstava za kupnju aparata za intraoperativno zračenje te rad Udruge.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Pored članica Udruge Nada narcise su prodavali i učenici Medicinske škole.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari