U Rijeci uništeni plakati na kojima je Pupovac odgovorio vandalima s ‘Hvala vam, bili ste dio naše kampanje’

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

U subotu je Pupovac reagirao i novim plakatima zahvalio svima onima koji su ih uništavali, međutim u Rijeci su uništeni i oni

S jumbo plakatima na kojima građane pita “Znate li kako je biti Srbin u Hrvatskoj”, čelnik SDSS-a Milorad Pupovac podigao je pravu buru.

Plakati su se uništavali u Rijeci, Zagrebu, Sisku, Šibeniku Splitu. Vandali su na njima ostavljali poruke mržnje prema Srbima ili one kojima se veliča ustaštvo pa je tako na nekima pisalo: “Srbe na vrbe”, “Za dom spremni” i “NDH”.

19.05.2019., Rijeka – Grafiti protiv Pupovca na plakatu na zidu stadiona Orjent.
Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

U subotu je Pupovac reagirao i novim plakatima zahvalio svima onima koji su ih uništavali poručivši da su bili dio njihove kampanje.

Međutim, u Rijeci su danas išarani i uništeni i ti plakati s novom Pupovčevom porukom.

Na išaranom plakatu na kojemu se nalazi Milorad Pupovac može se vidjeti slovo “U”, ćirilica je pošarana kako se ne bi vidjela, a na plakatu pored piše “Ustaše Vežica” i “Ubi Srbina”.

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Inače, na objavljenim plakatima SDSS-a piše “Hvala vam što ste uništavali plakate. Bili ste dio naše kampanje!”. S tim da je “Hvala vam” napisano na ćirilici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari