U riječku luku stiže “Anatta”, luksuzna jedrilica duga čak 66 metara!

Dolazak ove “superjahte” na jedan je način i lijepa najava skorašnjeg Rijeka Boat Showa koji nas u Rijeci očekuje sljedećeg vikenda

Jedna od najpoznatijih i najluksuznijih svjetskih jedrilica, “Anatta”, izgrađena 2011. godine za “Vitters” u nizozemskom brodogradilištu Zwartsluis, za nekoliko sati trebala bi uploviti u riječku luku.

Bit će to najduža jedrilica koja je ikada uplovila u riječku luku!

Zasad nam nije poznat točan red plovidbe luksuznog plovila, no na neki način pojava ovoga broda u riječkoj luci najavit će i skorašnji Rijeka Boat Show koji nas na Gatu Karoline Riječke očekuje idućeg vikenda, od 27. do 29. rujna.

Nautički sajam u Rijeci ima novo ime – “RIJEKA BOAT SHOW” – te odijeva novo ruho!

Jedrilica “Anatta”, nekoć poznata po svome prvom imenu “Aglaia”, sofisticirano je plovilo dugačko 66 metara izgrađeno dobrim dijelom od aluminija (trup) dok su palube izgrađene od tikovine.

Brod je dizajnirao slavni projektant i dizajner Dubois, dok je jednako prestižnom interijeru pečat dao također globalno poznati Redman Whiteley Dixon.

Čim saznamo sve detalje boravka “Anatte” u Rijeci izvijestit ćemo o tome.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari