U subotu Molo longo Trk – utrka riječkim lukobranom!

Utrkom po riječkom lukobranu “Molo longo trk”, koja se trči u subotu 14. travnja, nastavlja se 22. festival sporta i rekreacije Homo si teć

Popularna šetnica, koju brojni građani Rijeke i inače koriste za rekreaciju, postaje tako 6-kilometarska trasa na kojoj će se prijavljeni trkači natjecati za vrijedne nagrade Intersporta i originalne pehare, izrađene od strane profesora Akademije primjenjene umjetnosti Sveučilišta u Rijeci.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti do petka 13. travnja u ponoć putem službene stranice www.rijeka.run ili do 9 sati ujutro na licu mjesta. Start je u 10 sati, dok se proglašenje pobjednika očekuje u 12:30 ispred zgrade putničkog terminala.

Molo longo trk izvrsna je uvertira u završni tjedan festivala, u kojem nas očekuje predstavljanje brojnih sportskih klubova i udruga na Korzu te Gatu Karoline Riječke, edukativno natjecanje za osnovnoškolce “Moja Rijeka” te veliko finale s čak 7 utrka, zabavnim programom i prodajno-promotivnim sajmom sportske opreme.

Vrijedi podsjetiti i na humanitarnu akciju “Trčim i pomažem”: kupnjom “Homo si teć” majice na štandu na Korzu ili u jednoj od Intersport trgovina u Rijeci, Labinu, Puli, Rovinju, Crikvenici i Zagrebu donirate 5 kn za Sportski savez osoba s invaliditetom grada Rijeke. Dostupne su i silikonske narukvice uz minimalnu donaciju od 10 kn, sav prikupljeni iznos namijenjen je također spomenutom savezu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari