U TOWERU IZABRAN DJED BOŽIĆNJAK: Ime mu je Romano

Uz veliko zanimanje posjetitelja i uz prisustvo mnoštva djece jučer je u Tower Centru Rijeka u prostoru Božićne bajke izabran ovogodišnji Djed Božićnjak!

Nakon oglasa za posao “Postani Djed Božićnjak” koji je izazvao veliki interes kako medija tako i publike, odabrani su najbolji kandidati od kojih su jučer posjetitelji Božićne bajke u Toweru presudili u korist jednoga! Djed Božićnjak postao je Romano iz Bjelovara. Ostali podaci poznati su službi sigurnosti Sjevernog pola 🙂

????????????????????????????????????

Kandidati su okupljenu djecu pozdravljali sa prepoznatljivim “Ho, ho, ho!”, potom su pričali kratke priče o Sjevernom polu i tvornici igračaka, zamatali poklone i na kraju odgovarali na dječja pitanja. Cijelo vrijeme kandidati su bili obučeni u kostime Djeda Božićnjaka a djeca su ih ocjenjivala isključivo na temelju njihovih sposobnosti i izvedbi.

Nakon svakog zadatka glasovalo se prebrojavanjem podignutih ručica u zrak. Pomagao je i žiri, sastavljen od Tee Višo (voditeljice marketinga Tower Centra Rijeka), Marinele Grgantov (agencija Klik Marketing, organizatori Bajke), Tomislava Šprema (agencija za zapošljavanje Ima posla), no borba je bila zbilja neizvjesna. Pitanja su, uz trik pitanja poput onog “Kako se zove glavni sob?” bila i zdravstvene prirode (“Da li ikad pozli kojem sobu?) i matematičke (“Koliko točno poklona uspijete podijeliti u jednu noć?”) a bilo je tu i pitanja budućih sindikalista (“Koliko sati dnevno radite?”).

????????????????????????????????????

Na kraju je s 3 glasa više odlučeno da je PRAVI Djed Božićnjak onaj pod rednim brojem 2 te je tako Romano iz Bjelovara postao službeni Djed Božićnjak manfestacije Božićna bajka. Djed će od 7. prosinca u poslijepodnevnim satima sjediti u svojoj posebno dekoriranoj kući, u sklopu Božićne bajke u Toweru i dočekivati najmlađe, fotografirati se s njima, osluškivati njihove želje i tajne.

Uz besplatni ulaz na manifestaciju, idućih 48 dana možete uživati u bajkovitom božićnom ozračju uz klizalište, s posebno uređenom ledenom stazom, dječji zabavni park, Toy store, nogometnu zonu s elektronskim golom i dribling arenom, veliko selo Djeda Božićnjaka, Slatki trg i božićnu sajamsku ulicu te mirisnu i ukusnu ugostiteljsku zonu.

Važno je napomenuti kako će korisnici Diners kartice imati povoljnije klizanje, a svi će moći posebne pogodnosti od 50% popusta koristiti i u Veselom jutru u Božićnoj bajci koje će trajati od utorka do petka od 9- 14:59 sati. Također, Coca Cola organizira nagradnu igru u kojoj se u kafićima i dućanima mogu osvojiti gratis klizaljke za klizanje u Božićnoj bajci u Toweru.

Radno vrijeme Božićne bajke je svakog dana, osim Božića i Nove godine po radnom vremenu Tower Centra Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari