NOVA OAZA

ULIČNA OAZA: Mladi Riječani na Kampusu osmislili i uredili dnevni boravak – na svježem zraku

Danas se u Rijeci, točnije na riječkom Kampusu, održava završna radna akcija i javna prezentacija rezultata projekta   “Ulična oaza – dijalog s mladima o urbanom prostoru” Ulična oaza: Završna prezentacija.
Projekt “Ulična oaza – dijalog s mladima o urbanom prostoru” provodi Filmaktiv u partnerstvu s Udruga Delta, a kroz projekt je ostvarena suradnja sa Sveučilište u Rijeci / University of Rijeka, Grad Rijeka, Rijeka 2020 i Savez udruga Molekula te brojnim srednjoškolskim ustanovama u Rijeci.
Projekt je financiran u sklopu programa Erasmus+ Agencija za mobilnost i programe Europske unije
Radna akcija počela je već u 10h uz najveće hitove grupe @QUEEN, a potom je održana i javna prezentacija projekta u 14 sati.
Kroz tri cjelodnevne radionice održane u svibnju i lipnju 2021. na prostoru exTenka na riječkom Kampusu, mladi sudionici projekta osmislili su i realizirali volontersku akciju s ciljem održive intervencije u navedenom prostoru ??
Osim samog uređenja prostora, sudionici programa realizirali su i kraći video uradak koji prati tijek volonterske akcije i služi novim generacijama kao svojevrstan vodič u organizaciji budućih sličnih akcija ??
Pridružite nam se na svježem zraku, isprobajte novi dnevni boravak u javnom prostoru i pogledajte video o procesu volonterske akcije! ??
Vidimo se! ??

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari