Umjesto “okićenog” štanda, skroman stolić: Ante Simonić počeo prikupljati potpise

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Sa skupljanjem potpisa na riječkom Korzu danas je krenuo i Riječanin Ante Simonić. Da bi postao kandidat za predsjednika Republike Hrvatske potrebno je skupiti 10 000 potpisa u 12 dana.

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Potencijalni predsjednički kandidat Ante Simonić počeo je u subotu u Rijeci s prikupljanjem potpisa potpore za svoju predsjedničku kandidaturu, a da bi i postao predsjednički kandidat, u 12 dana na obrascima Državnog izbornog povjerenstva treba prikupiti 10000 potpisa!

Simonić se nije dao u dodatni trošak u ovoj fazi kampanje, pa je tako za prikupljanje potpisa “uzeo” samo javnu površinu, ali ne i štand kao što su to učinili ostali kandidati.

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

U izjavi za medije povodom početka prikupljanja potpisa, osvrnuo se na brojne afere: “Oni koji su nas u to doveli, ne mogu nas iz toga izvući” rekao je te dodao da pri tom misli na »postojeću političku elitu i ljude koji kontroliraju državu – ideološki i financijski. Njima je u interesu da se ništa ne mijenja” dodao je.

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari