UPOZNAJTE TRINITY&CO.: Mladi riječki plesači došli, otplesali i osvojili!

Plesni centar Trinity&co. sudjelovao je na Treps Festivalu u Zagrebu na kojem je između dvije tisuće plesača (!) osvojio prvo mjesto

Na natjecanju su sudjelovali članovi juniorske grupe u kategoriji urban do 13 godina starosti. Koreografija pod nazivom “Where they from” (koreograf: Paola Vukelić) osvojila je nagradu najuspješnije plesne izvedbe u oštroj konkurenciji!

FIL_8464

Plesni centar Trinity&co. svojim je radom započeo u rujnu 2015.godine i u kratkom je razdoblju postigao velike uspjehe te uspješne suradnje. Jedan od većih projekata je cheerleading tim pod nazivom „Kvarnersice“ koji na utakmicama prati Košarkaški klub Kvarner 2010.

FIL_8607

Centar Trinity&co. uskoro otvara svoja vrata i za sve zainteresirane nove članove, i to u novouređenom prostoru na adresi Zagrebačka 21c (uz riječku tržnicu).

FIL_8525

Upisi su otvoreni od lipnja do listopada, a upisati se može putem internet stranice www.trinity.hr ili pozivom na broj 091/5321043. Dosadašnji rad centra možete pogledati na njihovoj službenoj facebook stranici.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari