Urnebesna komedija „Kerovi“ početkom travnja stiže u Rijeku!

Predstava je oduševila publiku širom regije i rasprodala sve dvorane u kojima je igrala

Hit komedija – „KEROVI“ bit će izvedena 4. travnja u HKD-u na Sušaku s početkom u 20 sati. Predstava je oduševila publiku širom regije i rasprodala sve dvorane u kojima je igrala.

Predstava “KEROVI“ urnebesna je komedija, i u vrlo kratkom razdoblju osvojila je mnogobrojne nagrade na festivalima. Ali najveća nagrada i priznanje je – dva sata neprestanog smijeha i suza gdje god je predstava odigrana.

Glumci – Aleksandar Srećković Kubura i Srđan Timarov – napravili su sjajan glumački posao a predstava obiluje komunikacijom i interakcijom s publikom.

Neobičnost ove kazališne priče je ta što po prvi put možemo čuti monologe i to – 14 rasa pasa! Neki od tih monologa su najizvođeniji monolozi na prijemnim ispitima prestižnih kazališnih akademija.

Gledajući predstavu, publika po prvi puta ima priliku da na krajnje zanimljiv način sazna što to psi misle o nama – ljudima, pričajući o ljubavi, prijateljstvu i odanosti. Također, shvatit ćemo za što nas to psi optužuju te kako mi ljudi zloupotrebljavamo njihovu dobrotu i odanost.

Predstava „Kerovi“ će publiku nasmijati i rasplakati, ali i natjerati da se zapitaju kakvi smo „ljudi“ svom kućnom ljubimcu.

Ulaznice su u prodaji preko sustava mojekarte.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari