SVI NA PLATAK

UŽIVANCIJA! Na Platku i danas gužva; Skijaši, sanjkaši, hodači… pohrlili na “brdo uživanja”!

Foto: Riportal

I zimske radosti se odvijaju prema epidemiološkim mjerama – na žičari čije su “nosiljke” predviđene za prijevoz dviju osoba, sada smije sjediti samo jedna

Na Platku je otvorena žičara, snježne radosti mogu početi!

Iako je za vikend bilo predviđeno otvaranje više skijališta, zbog vremenskih nepogoda bilo je otvorena samo Radeševo. Žičara je morala pričekati bolje vremenske uvjete.

S Platka javljaju da su danas otvorene staze Radeševo 1, Turistička staza te traka Radeševo. Napominjemo da žičara radi do 16 sati pa tko želi ulovili još koji spust – mora se požuriti i odmah zaputiti prema “brdu uživanja”!

No i skijanje se odvija prema epidemiološkim mjerama – na žičari čije su “nosiljke” predviđene za prijevoz dviju osoba, sada smije sjediti samo jedna.

Prema riječima skijaša, na cesti za Platak bila je poprilična gužva, no uz malo strpljenja svi su sigurno stigli na svoje odredište.

”Staza je odlična, vrijeme nas je poslužilo, snijeg suh. “Krcato” je ljudi, red za žičaru je dugačak ali se isplati čekati!”, kazao nam je jedan od skijaša koji nije krio svoje oduševljenje zbog toga što unatoč svim ograničenjima zbog pandemije, Riječani i stanovnici PGŽ imaju tu blagodat da na pola sata vožnje od svojih domova mogu uživati u snježnim radostima.

Foto: Riportal/Čitatelj

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari