VELIKO RIJEČKO SRCE! Večeras na Škurinjama prikupljeno 2 tone hrane za ljubimce u potrebi!

Foto: Riječanin

Više kombija prekrcanih hranom za ljubimce, pokrivačima i drugim potrepštinama, večerašnji je rezultat velike humanitarne akcije koju je pokrenulo troje mladih Riječana za ogulinsku udrugu “Šapa u srcu”

Ivan Marić, Vanja Mladenić i Tino Stanišić troje je idejnih začetnika humanitarne akcije koju je prihvatio velik krug njihovih prijatelja, poznanika i svih Riječana velikoga srca a svoje je veliko finale doživjela večeras na Škurinjama. Skromno je pridonio i vaš web portal Riječanin širenjem glasa o ovoj akciji što ste prihvatili i vi i masovno podijelili najavu ove akcije na društvenim mrežama…

Foto: Riječanin

U garažu trgovačkog centra na poziv za akciju za humanitarnu udrugu “Šapa u srcu” (OVDJE) deseci Riječanki i Riječana večeras su dovezli hranu za kućne ljubimce, pretežno pse ali i mačke, pokrivače i druge potrepštine.

Foto: Riječanin

“Večeras je prikupljeno sigurno preko dvije tone hrane i drugih potrepština za ljubimce. Večeras ćemo sve skloniti u već pripremljeno skladište a sutra nas čeka prekrcavanje u veće vozilo kojim ćemo se u nedjelju zaputiti na odredište, u Skradnik u blizini Josipdola gdje udruga “Šapa u srcu” brine o preko 50 pasa i mačaka za koje skrbi samo gospođa Anica”, rekli su nam večeras dečki koji su pokrenuli akciju.

Foto: Riječanin

Dodali su kako je prikupljena količina potrepština za ljubimce zapravo iznad svih njihovih očekivanja pa sve neće niti voziti u Skradnik – dio prikupljenoga rasporedit će i odnijeti u riječke azile za napuštene životinje!

Akciji se pridružila i ekipa ljubitelja automobila Black Detail Crew koja je prošle godine uspješno organizirala sličnu akciju.

Druženje ekipe, njihovih kućnih ljubimaca i građana koji su cijelo vrijeme, od 20-22 sata donosili hranu i drugo, potrajalo je u veselom tonu i jako dobrom raspoloženju koje je izazvao pogled na “brdo” hrane i potrepština koje su dobri ljudi donijeli kako bi pomogli životinjama u nevolji.

Riječani su još jednom pokazali veliko, najveće srce!

Foto: Riječanin

https://www.facebook.com/karoca.transport/videos/2062647793825341/

Foto: Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari