(FOTO, VIDEO) Bili smo u Kastvu na prvom maškaranom piru u povijesti! Bilo je ludo i nezaboravno!

Foto: Riportal.hr/Mateo Levak

Ovogodišnja sezona maškaranih zabava u Maškaranom centru Zamet završena je u spektakularnom stilu, uz prvi pravi maškarani pir!

Naime, prošle godine na pozornici u Maškaranom centru Kastav Dino Ćućić je zaprosio Sanju Pešćicu, a njihova ljubavna priča dosegla je “krešendo” upravo sinoć u Kastvu kada je na pozornici MC Kastav upriličen i “pravi” crkveni obred uz izmjenu zavjeta, “prvi” poljubac i ples mladenaca i širokog kruga prijatelja!

Sve je popratilo stotinjak uzvanika, ali i sve druge maškare koje su oduševljene viđenim još jače prionule plesu, zabavi i – ljubavi!

Uz ovo prvo maškarano vjenčanje u povijesti veže se još jedna zanimljivost: mladencima su kumovi bili maskote MC Kastva, nadaleko poznati – klokani!

Feštu su svojom tradicionalno moćnom – i za plesače “neumoljivom” – svirkom uveličali raspoloženi Mauro Staraj&La Banda!

Inače, Dino Ćućić je Grobničan a Sanja je Kastavka. Oboje su ljubitelji maškara i žive za karnevalsku sezonu, tako da njihova odluka da ostvare povijesni maškarani pir i nije toliko neočekivana.

Sve se odvijalo uz glazbenu temu iz filmskog serijala Star Wars – Sanja bila princeza Leia a Dino Han Solo!

– Sanja i ja nismo prije imali zajedničkih prijatelja, upoznali smo se prije tri godine na maškarama! Bila je to ljubav na prvi pogled, ja sam bio maškaran u odbojkašicu a Sanja je bila twister, prepričao nam je u dahu Dino nakon što je na pozornici Maškaranog centra Kastav izrekao svoje sudobnosno “Da”.

Prema njjhovim riječima, “prvu” bračnu noć konzumirat će neki drugi puta. Već ujutro bili su u Opatiji na Balinjeradi. Sanja je inače i pusna gradonačelnica Grada Kastva, a ove godine i prva pratilja kraljice Riječkoga Karnevala!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views