(FOTO, VIDEO) I TO ĆE SE KONAČNO DOGODITI: U petak velika Riječka ribarska fešta!

Foto: Instagram/rijekacroatia.photography

Iako je naš grad privržen moru i ono mu je uvijek donosilo određene benefite, dojam je mnogih Riječana kako njihov grad baš i ne živi u skladu s morem, bolje rečeno nije saživio s njim

Rijeka nema klasičnu rivu kao većina mediteranskih gradova, stari zanati uz morsku obalu polako izumiru, velikih trgovačkih brodova više nema a na ribarske fešte uglavnom smo odlazili u Iku, Ičiće te ostala manja mjesta uz more.

Ipak, turizam je u razvitku, svake godine sve više turista posjećuje naš grad pa je u tom smislu oživljavanje riječke ribarske baštine i tradicije pozitivan pomak kojeg treba pozdraviti.

U petak 10. kolovoza na Gatu Karoline Riječke u organizaciji tvrtke “Promocija Rijeka” održat će se velika ribarska fešta.

Fešta će započeti sa sajmom i zabavnim igrama, a moći će se kušati i razni morski specijaliteti po povoljnim cijenama. Nastupit će klapa Nevera te grupe Grooversi i Učiteljice.

Fešta počinje u 18 sati, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari