(FOTO, VIDEO) KARNEVALSKO LUDILO: Ivan Zak koncertom otvara Karnevalske zabave u Ex port Delti!

Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Pred nama su Maškarani tanci u Pašcu, Pusni tanci u Domu Zamet, koncerti u sklopu Karnevalskih zabava uz Zagrebačku pivovaru te ostali programi Riječkog karnevala

U Pašcu i na Zametu plesat će se svakog vikenda tijekom Karnevala. Maškarane tance u Domu Pašac, koji su na programu svakog petka u 21 sat, predstavio je Vili Stojšić iz Mesopusne kumpanije Pašac. Zabave neće nedostaje na plesnom podiju te ne propustite ples do kasno u noć, odnosno bolje rečeno do rano ujutro.

Karnevalske zabave sa Zagrebačkom pivovarom

Export Delta i ove je godine glavni koncertni centar uz Karnevalske zabave sa Zagrebačkom pivovarom, a što nas sve očekuje na njenoj pozornici najavila je Iva Sušlić iz agencije Promocija.

Tradicionalni pokrovitelj Riječkog karnevala, Zagrebačka pivovara, i ove godine pripremila je brojne karnevalske zabave, na staroj lokaciji, u Export Delti. Zabave i koncerata tijekom Karnevala zasigurno neće nedostajati, a prvi na pozornicu izlaze Aurora i Ivan Zak, 2. veljače.

Popularna Jelena Rozga i Grooversi na redu su 9. veljače, zatim 16. veljače nastupa uvijek dobro raspoloženi Jole i Trio Cukar i Cafee, a 23. veljače slijedi veliki Carnival DJ Session 2019.

Večer prije velike završnice Karnevala, 2. ožujka, u Export Delti nastupa Mate Bulić i Aurora, a na sam dan Međunarodne karnevalske povorke 3. ožujka održat će se i velika završna karnevalska zabava uz Trio Cukar i Cafee i Auroru.

Svi programi počinju u 21 sat. Ulaz na Carnival DJ Session i završnu zabavu je besplatan, a ulaznice za koncerte Ivana Zaka i Auroru (25 kn pretprodaja / 35 kn na dan koncerta), Jelenu Rozgu i Grooverse (30 kn pretprodaja / 40 kn na dan koncerta), Jole i Trio Cukar i Cafee ( 40 kn pretprodaja / 50 kn na dan koncerta) i koncert Mate Bulića i Aurore ( 40 kn pretprodaja / 50 kn na dan koncerta) mogu se kupiti u karnevalskoj kućici na Korzu ili u Dallas Music Shopu ili na ulazu u Export Deltu na dane koncerata.

Kazališni vrtuljak

Ostale programe Riječkog karnevala koji su pred nama najavila je Ines Boban – Štiglić iz Turističke zajednica grada Rijeke. HNK Ivana pl. Zajca i ove godine se već tradicionalno pridružio sa svojim Kazališnim vrtuljkom koji nudi bogat prigodni program tijekom cijelog Karnevala.

I ove godine imamo brojne karnevalske zabave na više lokacija u gradu te se ponovno pleše petkom u Pašcu na Maškaranim tancima od 21 sat, a subotom od 19 sati u Domu Zamet na Pusnim tancima.

Također je istaknula manifestaciju Karneval u tunelima, karnevalski program u Riječkom tunelu koji se nakon uspješnog Adventa po prvi puta pridružuje karnevalskom ludilu.

Maškarani tanci Zajednice Talijana i ove godine su s nama u već poznatoj lokaciji Dvorani Zajednice Talijana Circolo.

Za kraj zaključila je da svakako ne propustite karnevalske zabave, da zaboravite na brige i ono najvažnije budite što želite u vrijeme Riječkog karnevala.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views