(FOTO, VIDEO) NA BRAJDICI PROMETNO: U Rijeku stigao kruzer “Seven Seas Explorer”

Foto: Facebook/Ivan Vuljanić

Odmah nakon odlaska kruzera “Queen Victoria” u Rijeku je stigao još jedan kruzer

Iz Dubrovnika je doplovio “Seven Seas Explorer” kompanije Regent Seven Seas Cruises koja je poznata po luksuznim aranžmanima a već je u 2017. godini bila u Rijeci s brodom “Seven Seas Voyager”, javlja portal Brodovi u Rijeci.

“Explorer” je izgrađen 2016. godine u talijanskom Fincantieriju, kada je i ušao u službu. Dugačak je 223, a širok 21 metar.

Na ovakvim luksuznim brodovima omjer putnika i posade vrlo je malen pa tako brod ugošćuje 750 putnika o kojima brinu 552 člana posade. Smještaj je isključivo u apartmanima s balkonima, a najveći od njih (Regent suit) ima čak 413 metara kvadratnih prostora.

Interijer broda na svakom koraku odiše luksuzom. Ukrašen je ogromnim količinama talijanskog Carrara mramora i kamena. Značajne količine zlatnog lista koristio je brodograditelj Fincantieri, kako bi se doprinijelo bogatstvu i luksuzu, a većina lustera je od češkog kristala.

Iz svega je vidljivo da ova putovanja nisu za svakoga, a njihova pojedinačna cijena nije ispod 10.000 eura.

Rijeka ima tu čast biti među 11 odabranih luka putovanja koje nosi naziv “10 noći od Rima do Venecije”, a još je veća čast imati naslovnu sliku putovanja upravo s našeg područja!

Naime, na službenoj stranici kompanije, upravo su Brseč i Rijeka poslužili kao najava ovog putovanja, donosi portal bur.com.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari