(FOTO, VIDEO) Nakon 30 godina Rijeka i Beograd ponovno povezani direktnom avio linijom!

Zrakoplovi će na liniji Rijeka-Beograd prometovati svakog utorka i petka

Danas je na pistu Zračne luke Rijeka na Krku sletio prvi zrakoplov na direktnoj liniji Beograd-Rijeka nakon 30 godina!

“Umjesto dosadašnjih 6 sati putujte tek nešto više od jedan sat!”, jedan je od slogana kojim iz Zračne luke Rijeka promoviraju novu liniju Rijeka-Beograd-Rijeka koju će održavati Air Serbia.

 

Air Serbia je srpska nacionalna aviokompanija koja leti do ukupno 49 destinacija u Europi i na Mediteranu, a ima i direktne linije za Bliski istok i Sjevernu Ameriku te posredstvom Etihad Airways-a nudi direktne letove do međunarodnih odredišta u Aziji, Australiji i Africi. Na njihovoj mapi destinacija sada je i Rijeka.

Na liniji Rijeka-Beograd-Rijeka prometovat će zrakoplovi Air Serbije ATR kapaciteta 66 sjedišta i A319 kapaciteta 144 sjedišta. Prometovat će svaki utorak i petak u razdoblju od 4. lipnja do 25. listopada.

Prvi zrakoplov na novoj liniji dočekan je vodenim slavolukom

U međuvremenu, od prve vijesti o uspostavi ove linije protekle zime, potvrđeno je da će linija nastaviti prometovati i u zimskom razdoblju, što znači da će tijekom cijele godine postojati direktna zračna veza između Rijeke i Beograda.

Uvođenje direktne redovne linije Rijeka-Beograd predstavlja vrlo značajan iskorak za našu regiju budući je ista uvedena nakon gotovo 30 godina, kada je u bivšoj državi prometovala čak 2 puta dnevno.

Foto & video: Riječanin

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views