(FOTO, VIDEO) Plesači će u subotu zatresti HKD na Sušaku! Trinity&co. donose 20 koreografija sa 70 plesača!

Plesači svih dobnih skupina ove će subote rasplesati Hrvatski kulturni dom na Sušaku., a od početka veljače možete zaplesati s njima

Plesni Studio Trinity&co. okuplja profesionalne i rekreativne plesače koji će 25. siječnja s početkom u 19:30 održati veliku završnu zimsku produkciju. Očekuje vas program koji se sastoji od dvadesetak koreografija u izvedbi 70-ak plesača. Nešto manje od sat vremena programa sačinjen je koreografija koje su polaznici savladali u prvom zimskom polugodištu tekuće plesne godine.

Ulaznice je moguće nabaviti putem online prodaje na stranici Moje karte ili na ulazu u Hrvatski kulturni dom na Sušaku sat vremena prije početka.

Pogledajte u Videu:

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/edagQv8uGGE” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen

Plesni studio Trinity&co. osnovan je 2015. godine, a već godinu nakon smješta se na adresu Zagrebačka 21c u samom centru grada. Preko 200 kvadrata prostora danas je “drugi dom“ stotinjak članova koji pohađaju plesni i/ili fitness program.

Studio stvara i razvija autorske zabavne programe, teži profesionalnim angažmanima i nastupima, snimanju reklama i editorijala, sudjeluje na brojnim natjecanjima i prenosi svoje znanje na mlađe generacije. Upisi započinju u zadnjem tjednu siječnja i to u plesni i fitness program. Za više informacija i termine treninga posjetite njihovu službenu Facebook stranicu, Instagram profil, YouTube kanal ili WEB STRANICU,a u svakom trenutku tražene informacije možete dobiti i pozivom na broj telefona 0915321043.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari