(FOTO, VIDEO) Riječka tržnica ponovno poplavljena, naglo raste razina mora, u Istru i na Kvarner stiže jaka oluja!

Foto: Riječanin

Crveno upozorenje Meteoalarma danas je opet na snazi za cijeli Jadran

Crveni Mereoalarm, odnosno upozorenje na izrazito opasno vrijeme, danas je na snazi za cijeli Jadran. Već naglo raste razina mora, pa je, primjerice, u Rijeci ponovno poplavljena Centralna tržnica. Pradavači i kupci danas su opet bili u velikim problemima, najgore je zakupcima i vlasnicima lokala na područjun tržnice koji proibjegavaju i svim raspoloživim mjerama zaštite od poplave. Mnogi su ispred vrata ugostiteljskih objekata postavili vreće s pijeskom kako bi onemogućili ulazak vode u objekte.

Jedan od lokala na riječkoj tržnici danas u 13 sati (Foto: Riječanin)

U Rovinju se voda prelijeva preko rive, a jako jugo već stvara valove od nekoliko metara na šibenskom području. Riva u Vodicama je potopljena.

Prema Istrametovoj vremenskoj prognozi, današnji dan donosi pretežno oblačno i nestabilno vrijeme uz mjestimičnu kišu i grmljavinske pljuskove, naročito sredinom dana kada se očekuje glavnina pogoršanja vremena.

Istramet je jutros objavio satelitsku snimku jake grmljavinske linije koja se razvila se na moru zapadne Istre. Navode da se polako primiče obali, te se očekuje poprilično žestok udar kad nas zahvati, kao da je riječ o ljetnoj fronti.

Riječanin/Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari