RIJEČKI DOČEK U PODNE

Galerija | (FOTO, VIDEO) Silvestrovo u Rijeci u znaku veselja, pjesme i dobrih želja; Nova 2022. najprije stigla do Kazališta i Trsatske gradine!

Nova 2022. godina u Rijeci je najprije stigla mališanima na Adventu na Gradini i posjetiteljima Adventiranja kod Kazališta

Posebno je ‘živo’ i zabavno bilo na Adventiranju kod Kazališta gdje je prvotno trebala koncert uživo održati Vesna Pisarović no taj oblik zabave je otkazan zbog nemogućnosti pridržavanja važećih epidemioloških mjera na toj lokaciji.

Foto: Robert Zeneral/Riportal

Bez obzira na to, lokacija ‘kod Kazališta’ ovoga adventa uvukla se Riječankama i Riječanima pod kožu i ovdje svakodnevno vlada odlična atmosfera.

VIDEO pogledajte OVDJE!

Bilo je tako i danas, na Silvestrovo, gdje smo s našim dobro raspoloženim sugrađanima dočekali Novu godinu – u podne, uz pripadajuće odbrojavanje, zdravice i izraze dobrih želja.

Foto: Robert Zeneral/Riportal

Svima prisutnima čestitali smo Novu godinu uime redakcije Riportala, a od naših sugrađana koje smo fotografirali također su stigle čestitke i lijepe želje svim čitateljima Riportala i svim građanima za bolju, uspješniju – i ‘zdraviju’ – Novu 2022. godinu!

Foto: Robert Zeneral/Riportal
Foto: Robert Zeneral/Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari