(FOTO, VIDEO) “TARS” SE PIJE I U ZRAKU: Padobranci na Kukuljanovu “začinili” proslavu 1. rođendana riječkog piva i pivovare Kaltenberg Adria!

Pivovara Kaltenberg Adria proslavila je u petak svoj prvi veliki rođendan

U Ludwig’s gastro pub-u u sklopu pivovare na Kukuljanovu okupili su se broini uzvanici, djelatnici, gosti, medijski djelatnici i građani za koje je čak organiziran poseban autobusni prijevoz iz centra Rijeke

Slavljeničku atmosferu uz Dj-a, Duo Brutalero, free pivo i klopu “začinila” su trojica padobranaca koji su se spustili točno u dvorište pivovare, ali ne praznih ruku: kako su mpriznali, neki nisu izdržali pa su već u zraku otvorili i kušali novo riječko pivo Tars HNK Rijeka!

Pivo nam je tako doslovno “palo s neba”, na oduševljenje prisutnih, a zabava u Ludwig’s gastro pub-u nastavila se potom cijele večeri.

Gordan Putanec: “Iza nas je uspješnih godinu dana”

“Uspješnih godinu dana je iza nas od kada smo otvorili vrata pivovare Kaltenberg Adria, pokrenuli proizvodnju i lansirali prvo riječko pivo Tars”, rekao je direktor tvrtke Gordan Putanec i dodao:

“Tijekom ovih godinu napravili smo puno pozitivnih stvari, između ostalog i potpisali veliko partnerstvo s HNK Rijekom gdje je Tars postao službeno pivo riječkog prvoligaša. U sklopu ove riječke priče predstavili smo zajednički proizvod Tars & HNK Rijeka.

Također je u ovih godinu danas proizvedena i lansirana paleta Kaltenberg piva – Kaltenberg Pils, Kaltenberg Royal Lager, Kaltenberg Hefeweissbier, König Ludwig Dunkel te craft piva – Ludwig’s Session Lager i Ludwig’s Hoppy Lager.”, zaključio je Putanec uz zahvalu svima koji su s njima proslavili i obilježili prvi rođendan pivovare Kaltenberg Adria.

Foto i priprema: Riječanin/Mateo Levak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari