(FOTO, VIDEO) U Krešimirovoj od danas nov režim prometa! Evo kako to funkcionira…

Foto: Riječanin

Vozači, pješaci i korisnici usluga javnog prijevoza su putem medija, pa i našega portala Riječanin, unaprijed obaviješteni o devijaciji prometa dijelom Krešimirove ulice, tako da većih problema u odvijanju prometa danas  nije bilo

Zbog zahtjevnih radova na rekonstrukciji istočnog dijela Krešimirove ulice, od danas ujutro  promet dijelom Krešimirove ulice privremeno se preusmjerava preko parkirališta ispred zgrade HŽ (ex marketa “Graziani”).

Od ove subote do kraja ožujka na Brajdi i dijelu Krešimirove preregulacija prometa! Izmještaju se i  autobusna stajališta

Vozači su putem medija, pa i našega portala Riječanin, unaprijed obaviješteni o ovoj devijaciji prometa dijelom Krešimirove ulice, tako da većih problema u odvijanju prometa nije bilo. Pogotovo stoga jer  je na prometnici postavljena jasno vidljiva horizontalna i vertikalna prometna signalizacija koja vozače na vrijeme usmjerava u željenom pravcu, kako iz smjera Žabice tako i iz smjera Mlake.

Foto: Riječanin

Podsjetimo, predviđeno trajanje ovih radova je do 31. ožujka (uz uvjet povoljnih vremenskih prilika), nakon čega će se promet ponovno vratiti na staru trasu kroz Krešimirovu ulicu.

A na koji način se promet danas odvijao novom, privremenom trasom u dijelu Krešimirove ulice, možete pogledati u našem videu!

Zbog uspostave nove privremene prometne regulacije ukinuta je i autobusna stanica kod restorana “Index” a izbrisan je i pješački prijelaz na toj lokaciji.

Za vrijeme odvijanja prometa devijacijom preko parkirališta Graciani, južni ulaz u Manzonijevu ulicu biti će zatvoren za sav javni promet. U Manzonijevu ulicu bit će omogućen pristup (ulaz i izlaz) samo sa sjeverne strane i to samo za servisna, interventna i dostavna vozila.

Investitor i izvođači radova mole sve sudionike u prometu da u zoni odvijanja radova smanje brzinu te da poštuju privremenu prometnu signalizaciju te se unaprijed zahvaljuju na strpljenju i razumijevanju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari