(FOTO, VIDEO) Vozilo hitne medicinske pomoći “zapelo” u blokadi prometa zbog Cro Race utrke

Foto: Riječanin

Danas su kroz Rijeku prošli sudionici Međunarodne biciklističke utrke “Cro Race 2019”

Zbog toga je za sav promet privremeno bila zatvorena dionica ceste od Preluka do Fiumare u vremenu od 13.00 do 14.30 sati, kao i prometnice na prilazima gradu, u terminima prolaska biciklista tim dionicama.

U jednom trenutku zbog ovoga se u višeminutnoj blokadi našlo i vozilo hitne medicinske pomoći koje se našlo “zarobljeno” u Ulici Žrtava fašizma.

Video: Čitatelj

Nakon nekoliko pokušaja da se vozilom probije prema Fiumari, vozač “hitne” nekako se uspio izvući vožnjom u – suprotnom smjeru!

Ne moramo posebno naglašavati u kolikoj su opasnosti zbog kašnjenja i vožnje u suprotnom smjeru bili i osoblje “hitne” i možebitni pacijent koji se vozio s njima.

Zbog ovoga je privremeno bila ukinuta i autobusna stanica “kod starog Kraša”, od 13 do 14 sati.

Inače, za vrijeme prolaska kolone biciklista gradskim prometnicama, promet je bio zatvoren  za sva vozila uključujući i javni gradski prijevoz, a “mogućnost prolaza omogućit će se samo hitnim službama”, najavljeno je.

No i ovaj slučaj pokazao je kako  organizacija prolaska biciklista gradskim središtima ponovno uzrokuje probleme, kao što je to bio slučaj i u Zadru gdje je jedna osoba izazvala pad i ozljeđivanje većeg broja biciklista.

(FOTO) Težak incident u Zadru! Ozlijeđen biciklist, muškarac uletio u biciklističku utrku Cro Race

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari