VOZAČI, STRPLJIVO: Zbog radova u Scarpinoj ulici promet središtem grada znatno usporen

Foto. Riječanin

U Scarpinoj ulici kojom se od Jelačićeva trga prometuje prema zapadu danas ujutro vladala je velika prometna gužva zbog radova

Radovi se odvijaju uspred Primorske banke, raskopan je nogostup i pretpostavljamo kako je riječ o uvodnim ili pripremnim radovima uoči za sutra najavljene radove na sanaciji nogostupa u Scarpinoj ulici.

Naime, iz Rijeka prometa su najavili kako će se sutra, u subotu, 19. svibnja u 8 sati započeti s radovima na sanaciji nogostupa u Scarpinoj ulici od kućnog broja 1 do kućnog broja 15.

„Radovi se izvode sukladno planu komunalnih prioriteta po Mjesnom odboru Luka. Izvođač radova je tvrtka Kvarner graditeljstvo d.o.o. iz Rijeke, a odgovorna osoba na gradilištu je Saša Sekulić. Ukoliko vremenske prilike dopuste, završetak radova planira se za 20. svibnja.“, ističu u Rijeka prometu i dodaju kako će za vrijeme odvijanja radova u Scarpinoj biti postavljena privremena prometna signalizacija te mole sudionike u prometu da u zoni odvijanja radova povećaju oprez i smanje brzinu.

No ne možemo ne primijetiti kako je tajming ovih radova ipak pomalo neobičan. Naime, sutra se u Rijeci u jutarnjim satima u samom središtu grada, na Korzu, odvijaju čak dva velika okupljanja-povorke građana (Hod za život odnosno Hod za slobodu), a ti građani nekako moraju doći u grad i prometovati gradom.

Stoga, tko ne mora – neka se sutra ne vozi automobilom u navedenom pravcu!

hdr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari