(FOTO Vratio nam se “najveći riječki hamburger” – gradskim ulicama ponovno krstari “mamac” na kotačima

Idi na originalni članak
Foto: Riportal.hr

Nedugo nakon što smo pisali o dovitljivom marketinškom potezu – ogromnoj replici hamburgera na krovu kultne “golf dvice” – hamburger je ukraden

Oglas

Ipak, prije par tjedana vratio se na riječke ulice i ponovno privlači pažnju svih prolaznika koji ogladne čim ugledaju “sočni” zalogaj na krovu automobila!

Podsjetimo, riječ je o dostavnom vozilu riječkog “fine fooda” Mamma Mia čiji su hamburgeri već dulje vrijeme prepoznati u Rijeci kao posebni i ukusni, uz pravi omjer cijene i rijetko visoke kvalitete, pripremljeni od probranih i uvijek svježih sastojaka. Malo tko u gradu još nije probao njihov Big Classic, Big Chicken, Chicken Cheddar, Big Mamma, Mamma Mia Special ili hot-dog, ćevape…

Vlasnik lokala, Dino Damjanović, uživa u vožnji “golfa dvice” s ogromnom replikom hamburgera na krovu, u tolikoj mjeri da je nakon što su mu ukrali prvi hamburger, naručio izradu drugoga.

Foto: Riportal.hr

“Gosti lokala ali i mnogi drugi znanci učestalo su mi postavljali pitanje gdje je “maskota” lokala, veliki hamburger na krovu automobila, i jednostavno sam morao naručiti izradu novoga hamburgera. Hamburger na krovu izgleda i dalje izaziva apetit kod prolaznika jer mnogi, kada ga ugledaju, uporno traže lokal gdje mogu probati i takav pravi hamburger”, priča nam Dino.

Nadamo se da će veliki hamburger na vozilu još dugo biti jedna od atrakcija na riječkim ulicama!

Exit mobile version