Wolt stigao u Rijeku! Aplikacijom za dostavu hrane do jela i pića iz 30-tak riječkih lokala

Nakon osvajanja Zagreba, Wolt stiže i u Rijeku!

Wolt partneri dostavljači već su krenuli riječkim ulicama s misijom da ugode korisnicima – obrok po obrok, “jer nema iskrenije ljubavi od ljubavi prema hrani”, poručuju iz Wolta Croatia.

“Otvori aplikaciju, biraj između tridesetak najboljih riječkih restorana i pronađi svog favorita!”, poručuju u svom nastupnom obraćanju Riječankama i Riječanima.

Riječ je o finskoj tvrtki za dostavu hrane koja je svoje djelovanje u Hrvatskoj započela prošle zime u Zagrebu. Wolt je startao skromno, s nešto više od 35 restorana, ali su to redom bili poznati objekti kao Umami, Cookie Factory, lanac Pivnica Medvedgrad…

Početno područje dostave

Ovoga ljeta svoje djelovanje proširuju i na jadransku obalu, a prva destinacija im je – Rijeka. Riječani sada mogu naručivati hranu na jednak način na koji biraju taksi prijevoze – od Ubera, Taxifyja i Ride2-a preko Eko taxija i Taxi Cammea.

Dolazak Wolta na hrvatsko tržištepočetak je uberizacije dostave hrane. Wolt na sebe preuzima ne samo proces prodaje hrane već  i kompletnu logistiku između ugostitelja i kupca, od naplate i organiziranja dostave preko korisničke podrške pa sve do slučajeva povrata novca korisniku.

Na upite korisnika odgovaraju u manje od 30 sekundi a cijenama dostave stimuliraju kupce da naručuju dostavu iz restorana u krugu od kilometar i pol do najviše četiri kilometra, kako bi osigurali da će dostava biti brza Priprema i dostava mogu se pratiti preko aplikacije.

Wolt ima već milijun korisnika u 38 gradova u Europi, nama najbliže u Budimpešti i Pragu.

Wolt aplikaciju možete preuzeti na:
?Android: bit.ly/WoltApp_android
?iOS: bit.ly/WoltApp_iOS

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari