BIT ĆE CVIJEĆA!

ZA LJEPŠI GRAD! Djelatnici KD Čistoća na Fiumari posadili nove sadnice

Foto: Riportal - M.L.

Radna jedinica Održavanja zelenih površina u gradu Rijeci uključuje uređenje i održavanje parkova, košnju, osmišljavanje, oblikovanje i sadnju na zelenim površinama u vlasništvu Grada Rijeke

Kao i svake godine, tako su i danas vrijedni djelatnici KD Čistoća obnavljali postojeću zelenu površinu na “otoku” na Fiumari, koju već dugo vremena krase različite sadnice i cvjetovi šarenih boja.

Ovoga puta sadile su se biljke potočnice, ljubičaste maćuhice te plave i žute tratinčice, a nekoliko riječi o samom procesu sadnje kazao nam je jedan od djelatnika:

”Prvo iskopamo sadni materijal od prošle godine, potom se zemlja ugladi, poravna i uredi kako bi bila spremna za samu sadnju. Radi se i nacrt po kojemu se sadi određena biljka, a prema kojem mi organiziramo svoj dio posla.”

Ovim putem pozivamo sve građane da čuvaju zelenilo našega grada i da cijene posao koji vrijedno obavljaju djelatnici KD Čistoće. Sve kako bi naš grad izgledao što šarenije i ljepše!

Foto: Mateo Levak/Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari