Zara na Korzu otvara vrata u podne – evo kako se snaći na četiri etaže!

Nekadašnja zgrada Pošte na riječkom Korzu nakon više godina ponovno otvara vrata – sada kao prestižno uređena robna kuća

Zgrada bivše Pošte na Korzu 13 nakon završetka opsežnih radova na obnovi spremna je za svoj novi život – u petak točno u podne otvaraju se vrata prekrasne zgrade i sve je spremno za dugo očekivano razgledavanje nove robne kuće u središtu Rijeke.

(FOTO) KORZO Zavirili smo u novu Zara robnu kuću: sve je spremno za otvorenje!

Tijekom nekoliko dana iz Zarine manje trgovine na Korzu premješten je dio artikala a očekuje se i popunjavanje asortimana jer novoobnovljeni prostor na četiri etaže nudi čak 3.100 kvadrata “kvadrata” gdje će se smjestiti zaista velik broj artikala iz Zarine ponude.

Foto: Riječanin

Kako izvješćuju iz Zare, prostor je uređen prema konceptu uređenja trgovina Soft prema kojemu su uređene i Zarine trgovine u Dubaiju, Madridu i Istanbulu.

Kupci će robu moći razgledavati i kupovati na četiri etaže, u prizemlju i tri kata. U prizemlju i prvom katu trgovine smjestio se ženski odjel, drugi kat je rezerviran za dječju modu dok se muški odjel nalazi na trećem katu raskošne robne kuće.

(FOTO) Korzom “šeću” police s odjećom, uskoro se otvara robna kuća poznate modne marke!

Tu su i neke specifičnosti prostora. Kod muške garderobe smješten je lounge corner a na dječjem odjelu – kutak za najmlađe.

U prostoru je i puno zelenila, unikatnog namještaja i zanimljivih detalja – sve su to noviteti koje do sada nismo imali priliku vidjeti u Zara trgovinama u Hrvatskoj, istakli su iz tvrtke Zara Hrvatska te dodali kako “uglađena bijela površina obuhvaća strop i zidove te stvara pozadinu koja povećava atraktivnost modnih kreacija. Prostor poziva kupce da uživaju kao nikada prije u iskustvu dodirivanja, promatranja i interakcije s robom”.

Zara je dio Inditex grupe uz brandove Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home i Uterqüe. Brand trenutno ima 10 trgovina u Hrvatskoj. Zara je ponudila mogućnosti kupovine putem interneta u Hrvatskoj u ožujku 2016. godine te uz trgovine i na www.zara.com kupci mogu otkriti cjelokupnu ponudu ženske, muške i dječje kolekcije, zaključuje se u priopćenju.

S druge strane Korza, iz dosadašnjeg prostora, Zara u potpunosti iseljava.

Podsjetimo, radovi na rekonstrukciji bivše zgrade pošte na Korzu (takozvana “Glavna pošta”, sagrađena 1887. kao upravno-stambeno-poslovna zgrada Kraljevske mađarske financijske uprave) počeli su u veljači prošle godine. Prema prvim projekcijama grubi građevinski radovi trebali su biti gotovi u jesen  prošle godine te se čak pretpostavljalo da bi novi prostor, robna kuća na četiri etaže, trebala biti otvorena do kraja prošle godine. No zbog dobro poznatih poteškoća tijekom izvođenja radova (OVDJE) sve je odgođeno za jesen ove godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari