LJETNE "RADOSTI"

Zbog radova u Osječkoj i privremene signalizacije stvaraju se kolone vozila

Foto: Čitatelj

U Osječkoj ulici odvijaju se radovi na cesti, kako to već biva u ljetnim mjesecima. No, čini se da privremena prometna signalizacija nije postavljena baš najbolje

Naime, tijekom jutra javljaju nam se čitatelji s primjedbama da se u Osječkoj ulici stvaraju prometne gužve iz prava središta grada prema skretanju za zaobilaznicu.

Privremenom prometnom signalizacijom sav promet iz središta grada neposredno prije skretanja za zaobilaznicu usmjeren je upravo u tu jednu prometnu traku prema zaobilaznici, i njome sada prometuju i vozila koja idu na zaobilaznicu ali i ona koja idu dalje prema kružnom toku Škurinje odsno prema Drenovi, Tibljašima i dalje.

Već sada se pred tim dijelom Osječke stvaraju velike kolone vozila, a čini se – ukoliko ovakva signalizacija ostane – da će se kolona vozila protezati sve do grada. Naši čitatelji primjećuju da se sve moglo izbjeći da se promet počeo signalizacijom preusmjeravati u jednu traku nakon skretanja za zaobilaznicu, jer na cesti su primijetili da se na ovom opisanom potezu ionako ništa ne radi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari