LJETNE "RADOSTI"

Zbog radova u Osječkoj i privremene signalizacije stvaraju se kolone vozila

Idi na originalni članak
Foto: Čitatelj

U Osječkoj ulici odvijaju se radovi na cesti, kako to već biva u ljetnim mjesecima. No, čini se da privremena prometna signalizacija nije postavljena baš najbolje

Oglas

Naime, tijekom jutra javljaju nam se čitatelji s primjedbama da se u Osječkoj ulici stvaraju prometne gužve iz prava središta grada prema skretanju za zaobilaznicu.

Privremenom prometnom signalizacijom sav promet iz središta grada neposredno prije skretanja za zaobilaznicu usmjeren je upravo u tu jednu prometnu traku prema zaobilaznici, i njome sada prometuju i vozila koja idu na zaobilaznicu ali i ona koja idu dalje prema kružnom toku Škurinje odsno prema Drenovi, Tibljašima i dalje.

Već sada se pred tim dijelom Osječke stvaraju velike kolone vozila, a čini se – ukoliko ovakva signalizacija ostane – da će se kolona vozila protezati sve do grada. Naši čitatelji primjećuju da se sve moglo izbjeći da se promet počeo signalizacijom preusmjeravati u jednu traku nakon skretanja za zaobilaznicu, jer na cesti su primijetili da se na ovom opisanom potezu ionako ništa ne radi.

Exit mobile version