(FOTOGALERIJA 1) MAŠKARANI KORZO: Rijeka veselih maski i dobro raspoloženje preplavili grad!

Foto: Riječanin

Danas se u Rijeci u sklopu 36. riječkog karnevala održava Međunarodna karnevalska povorka, kulminacija svih događanja tijekom Karnevala

Rijeka veselih maski i dobro raspoloženje preplavili su grad od jutarnjih sati a grad će živjeti u ritmu glazbe i rasplesanih maškara do kasno u noć.

Sve je počelo nešto iza podneva a gradom defiliraju maškarane grupe – njih čak 106 s više od 10.500 maškara iz cijele Hrvatske i svijeta!

U sklopu povorke će se moći vidjeti i 67 alegorijskih kola, a sve gledatelje, njih gotovo sto tisuća, kroz povorku na 6 pozornica vode Jadranka Čubrić i Lucio Slama u ulici Ivana Zajca, Ernest Marinković i Neno Pavinčić na Jelačićevom trgu, Ivica Nikolac i Maja Stepančić u Scarpinoj ulici, Josip Krmpotić i Robert Ferlin te Irena Grdinić i Mario Lipovšek na pozornici na Korzu, Ivana Bilen Perić i Denis Brižić na Trgu Republike Hrvatske te Davor Jurkotić i Tomislav Škulj – Tommy DJ na Jadranskom trgu.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

U 20 sati na Adamićevom gatu, nakon vraćanja ključeva Grada u ruke Gradonačelnika, u akvatoriju riječke luke bit će zapaljen Pust u režiji grupe Pom – F – Ri te će se zabava nastaviti na brojnim gradskim lokacijama do ranih jutarnjih sati.

Slijedi te nastavak karnevalskih zabava do kasno u noć, u kafićima, klubovima i Export Delti gdje će okupljene zabavljati grupa Trio Cukar i Cafee i Aurora, a na pozornici na Korzu Grooversi.

Foto: Riječanin

Foto: Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari