(FOTOGALERIJA) ART MOLO LONGO: PIK-ov zdravi doručak posebno zainteresirao Riječane

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Svoje radove izložili su brojni kreativci, akademski slikari i umjetnički fotografi

Četvrto izdanje manifestacije Art Molo Longo kojoj je cilj poručiti javnosti kako je kretanje jedan od stupova prevencije u očuvanju mentalnog i fizičkog zdravlja privuklo je brojne sugrađane na šetnju duž omiljene riječke šetnice uz more.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Art Molo Longo se organizira u sklopu projekta Rijeka zdravi grad – Rijeka u kretanju, Grada Rijeke i Odjela za zdravstvo i socijalnu skrb.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Svoje radove izložili su brojni kreativci, akademski slikari i umjetnički fotografi, a posjetitelji su mogli uživati u proizvodima Demetrinog Zelenog kutka, čitaonici na otvorenom Udruge „Tinta 901“ te nizu popratnih događanja.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Uz brojne Riječane koji su iskoristili sunčan dan za šetnju prepunim Molo longom, manifestaciju je posjetio i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

Interes među posjetiteljima privukao je i PIK-ov zdravi doručak u sklopu kojeg su se dijelile bučine kocke i planinski jogurt, a građani su mogli na štandu poliklinike ProVita izmjeriti srčani tlak i šećer.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Manifestaciju „Art Molo Longo“ organizira Grad Rijeka u sklopu projekata „Rijeka u kretanju“ te „Rijeka – zdravi grad“, u suradnji s Lučkom upravom Rijeka, Demetrinim Zelenim kutkom, PIK-om Rijeka, Caffe barom Corto Maltese, agencijom Livra i brojnim umjetnicima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari