(FOTOGALERIJA) Otvoren Jesenski sajam kod Konta – evo što se sve nudi!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Jesenski sajam kod Konta otvoren je do subote 21. rujna svakog dana od 8 do 19 sati

Na već poznatoj lokaciji na mostu na Rječini, kod hotela Continental, otvoren je četverodnevni Jesenski sajam kod Konta.

Četrdesetak izlagača će kroz četiri dana izložiti mnoštvo cvjetnih sadnica, kaktusa i sukulenata kao i domaćih proizvoda hrvatskih OPG-ova. Naći će se proizvodi poput lavande, meda, maslinovog i bučinog ulja, proizvoda od voća i povrća, likera, sapuna i drugog zanimljivog asortimana za svako kućanstvo.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

I ove godine će KD Čistoća sudjeluje akcijom dijeljenja sadnica – trajnica zainteresiranim građanima, a koje su tijekom ljeta ukrašavale gradske cvjetne gredice.

Radi se o aromatičnim trajnicama koje su ove sezone bile zastupljene kako bi na jesen mogle nastaviti mirisati na balkonima i u domovima građana, a sve s ciljem doprinosa ekološkoj održivosti urbane sredine. Uz sadnicu će građani dobiti upute o uzgoju, brizi te korištenju i pozitivnim učincima ovih biljaka na svakodnevni život.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Podjela sadnica će se održati u četvrtak i petak, 19. i 20. rujna, od 9 do 12 sati.

Ana Smokrović, autorica stranice “Anino povrće”, koja inače održava radionice na kojima se može naučiti kako uzgojiti i pripremiti zdravu hranu, održat će edukativno predavanje pod nazivom “Uvod u biodinamičku obradu zemlje” u subotu, 21. rujna u 11 sati.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari