(FOTOGALERIJA) Otvoreno klizalište Morska pahuljica, mladi već pohrlili na led

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Besplatnim klizanjem za sve posjetitelje od 12 do 16 sati, započele su dvomjesečne aktivnosti  „Morske pahuljice“ i još jedna sezona klizanja u Rijeci!

 Tvrtka Forum ugostiteljstvo iz Rijeke u suradnji s Gradom Rijeka, na radost brojnih Riječana, postavila je klizalište „Morska pahuljica“, na Gatu Karoline Riječke. Klizalište će biti otvoreno od 1. prosinca 2017. do 14. siječnja 2018. g.

Osim što doprinosi posebnom blagdanskom ugođaju, klizalište je mjesto na kojem školska djeca tijekom zimskih praznika mogu kvalitetno provesti vrijeme pod nadzorom stručnog osoblja.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Aktivnosti klizališta najavili su Tea Mičić iz Odjela gradske uprave za odgoj i školstvo Grada Rijeke, Goran Gračanin, ravnatelj Doma mladih Rijeka, Ines Boban Štiglić iz Turističke zajednice grada Rijeke i Andrej Radalj, voditelj klizališta iz tvrtke Forum ugostiteljstvo.

Grad Rijeka je u organizaciji Odjela gradske uprave za odgoj i školstvo, kao i dosadašnjih godina, omogućio besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola. Radno vrijeme klizališta za škole s područja Grada Rijeke bit će radnim danom od 8 do 16 sati.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Sva djeca s područja Grada Rijeke mogu besplatno pohađati i Školu klizanja u organizaciji Doma mladih Rijeka, a detaljnije informacije o prijavama mogu se pronaći na njihovoj mrežnoj stranici www.dom-mladih.hr.

Građanima su na raspolaganju termini u popodnevnim satima, točnije radnim danom od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Cijena sata klizanja je 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna. Povoljnije klizanje moguće je uz kupnju dnevnih, vikend, tjednih ili mjesečnih karti.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Doček svetog Nikole uz prigodan program i podjelu darova posebno će razveseliti najmlađe sugrađane, a njegov dolazak na klizalište očekuje se 6. prosinca u 18 sati.

Obavijesti i informacije o programima koji će se održavati na klizalištu, mogu se pronaći na Facebook stranici Rijecko.klizaliste.

Sponzorsku podršku uređenju i radu klizališta pružila je INA: „Već dugi niz godina INA tradicionalno podržava projekte koji su važni za Grad Rijeku i okolicu te nam je zadovoljstvo što smo još jednom imali priliku podržati klizalište Morska pahuljica te tako, zajedno s tvrtkom Forum ugostiteljstvo i Gradom Rijeka, omogućiti novu sezonu klizanja u našem Gradu. Ovakvi lijepi sadržaji uistinu doprinose blagdanskom ugođaju i svi im se veselimo.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Svim klizačima, iskusnima i onima malo manje vještima, želimo puno dobre zabave i klizačkih figura u sljedeća dva mjeseca, izjavila je  Sanja Jakovac Šepić, rukovoditeljica planiranja i kontrole proizvodnje u Rafineriji nafte Rijeka.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari